مجتمع آموزشی کمال در کنار ارائه گسترده و مؤثر خدمات آموزشی، پرورشی، پژوهشی، ورزشی، مشاوره های تحصیلی و ...، برای رشد و سلامت والاتر ذهنی و روانی دانش آموزان و خانواده های گرامی آنها، اقدام به راه اندازی دفتر روانشناسی و مشاوره نموده است تا به این ترتیب زمینه های بیشتر و بهتر شکوفایی و بارور شدن توانمندی های نهفته دانش آموزان در مسیر کسب موفقیت و احساس رضایت آنان را فراهم نماید.

اهداف دفتر روانشناسی و مشاوره

هدف اصلی از ارائه مشاوره و خدمات روانشناختی ، کمک به فرد برای شناخت مشکلات و راه حل آنها و تسهیل رشد شخصی و روانی فرد به سمت یک بلوغ اجتماعی و تعالی بخشیدن آن است . به طور کلی اهداف این دفتر عبارت اند از:

• کمک به تغییر رفتار مراجع
  • بهبود کارایی شخصی مراجع
  • کمک به حل مشکلات موقعیتی
  • تأمین سلامت مثبت روانی
  • کمک به تصمیم گیری
  • توسعه روابط متقابل و انسانی با دیگران
  • توانمند سازی فرد در مقابله با آسیب های روانی و اجتماعی
  • آموزش مهارت هایی نظیر مهارت خودآگاهی ، مهارت حل مسئله ، مهارت مدیریت استرس و...
  • ارتقاء توانمندی های ذهنی و روانی فرد
  • تقویت تفکر و نگرش سازنده و مثبت به عنوان زیر بنای تعالی و رشد

زمان و ساعات پذیرش مراجعان

زمان مراجعه (با وقت قبلی): روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8:30 الی 12:30

تلفن تماس جهت گرفتن نوبت: 6-77261112 (داخلی 130)

تلفن همراه: 09378060531

کانال تلگرام دفتر روانشناسی و مشاوره مجتمع آموزشی کمال

دفتر روانشناسی و مشاوره مجتمع ، برای افزایش دانش نظری و کاربردی در حوزه ی روانشناسی علمی و امروزین اعضای محترم خانواده بزرگ خود و نیز استفاده از دیدگاه ها ، پیشنهاد ها ، پرسش ها ، نیاز ها و ... آنها ، کانال تلگرام خود را با همین نام راه اندازی نموده است . در این کانال با توجه به نیاز سنجی از دانش آموزان و والدین گرامی و همکاران فرهیخته مجتمع ، سعی می شود با رعایت اختصار مبرم ترین موضوعات روانشناسی را به گونه ی نوشتاری ، شنیداری و دیداری و با سویه ی تقویت نگرش های مثبت ، اطلاع رسانی شود . برخی از محور های ارائه مطالب کانال عبارتند از:

1- طرح سلسله وار یک موضوع مهم روانشناسی

2- ارائه مطالب متناسب با مناسبت ها و موقعیتهای مورد نیاز روزانه و هفتگی

3- تراکتهای انگیزشی و روانشناختی

4- معرفی ویژگی ها و زندگی نامه ی افراد موفق

5- معرفی کتاب و نشریات روانشناسی

6- طرح پرسش های چالش برانگیز و استفاده از تجارب موفق اعضاء

7- مطالب متنوع در حوزه ی روانشناسی کاربردی

لازم به ذکر است که اعضای محترم کانال دفتر روانشناسی و مشاوره می‌توانند نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را از طریق پیام‌رسان تلگرام به آدرس ravanshenasikamal@ ارسال فرمایند.

لینک کانال تلگرام دفتر روانشناسی و مشاوره کمال: https://t.me/ravanshenasi_kamal